ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Functional properties of soybeans as the basic consumer characteristics of products of their processing

Abstract
The operating beginnings causing functional properties of soybeans and, as consequence, the basic consumer char-acteristics of products of their processing are considered. Results of own researches on working out of soya products are resulted.
Keywords
Soybeans, products, functional and consumer properties
REFERENCES
  1. 1. Мессина, М. Обыкновенная соя и ваше здоровье / М. Мессина, В. Мессина, К. Сетчелл. - пер. на рус. язык. - «АССОЯ», 1994. - 202 с.
  2. 2. Соевые белковые продукты. Характеристики, питательные свойства и применение / Пересмотренное и расширенное издание / Редактор Джозеф ДЖ. Эндрес / Перевод с английского языка канд. техн. наук М.Л. Доморощенковой. - Москва, изд-во «Макцентр», 2002. - 80 с.
  3. 3. Гаврилов, А.Ф. разработка и товароведная оценка соевых напитков общего и функционального назначения: дис…канд. техн. наук: 05.18.15 / Гаврилов Аркадий Федорович. - Кемерово, 2004. - 143 с.
  4. 4. Соя, продукты ее переработки в питании здорового и больного человека. Госсанэпиднадзор за качеством и безопасностью соевой продукции / под. Ред. В.А. Тутельяна. - М.: ГЭОТАР - Медиа, 2006. - 192 с.
How to quote?
About journal