ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Study of process of the absorption of a moisture and solubility of a cedar flour

Abstract
In the article are given the results of investigating swelling cedar flour and solubility of the proteins of cedar flour in the dependence on the technological parameters - temperature, the hydro-modulus, the time of the contact of flour with the water, pH of solution.
Keywords
Cedar flour, swelling, hydromodulus, solubility, technological properties
REFERENCES
  1. Щербаков В.Г., Иваницкий С.Б. Производство белковых продуктов из масличных семян. - М.: Агропромиздат, 1987. - 152 с.
  2. Иваницкий С.Б. Получение и применение растительных белков из масличных семян // Аг-роНИИТЭИПП, пищевая промышленность, серия 20, вып.1, 1991. - 24 с.
  3. Пищевая химия / Нечаев А.П., Траубенберг С.Е., Кочеткова А.А., и др.; Под ред. А.П. Нечаева. - СПб.: ГИОРД, 2001. - 592 с.
  4. Щербаков В.Г., Иваницкий С.Б., Лобанов В.Г. Лабораторный практикум по биохимии и товароведению растительного масличного сырья. - М.:Агропромиздат, 1986. - 88 с.
  5. Гридина С.Б., Романова Е.А. Исследование технологических свойств соевой обезжиренной муки / С.Б. Гридина, Е.А. Романова // Хранение и переработка сельхозсырья, 2002. - № 3. - С. 61-63.
  6. Мартынова И.А., Колпакова В.В., СЕвириненко С.М., Рассоха Е.И. / И,А.Мартынова , В.В. Колпакова, С.М. Севириненко, Е.И. Рассоха // Известия вузов. Пищевая технология, 1999. - № 5-6. - С. 22-26.
How to quote?
About journal