Abstract
The results of experimental studies on the development and selection of optimum process parameters for the combined chopped food products based on chicken meat on the technology of chilled foods. Studied the microbiological safety performance semi-finished chilled, chopped reclaimed meat products. Determined by organoleptic properties of meat-cal chopped food products during storage.Keywords
Mixed minced meat, chopped meat products, chilled food technology, safety, shelf life propertiesREFERENCES
- Блекберн, К. де В. Микробиологическая порча пищевых продуктов / К. де В. Блекберн; пер. с англ. - СПб.: Профессия, 2008. - 784 с.
- Позняковский, В.М. Экспертиза мяса и мясопродуктов / В.М. Позняковский. - Новосибирск: Изд-во Новосиб. ун-та, 2001. - 526 с.
- Изгарышев, А.В. Активность воды - интегральный показатель оценки качества растительного сырья в процессе хранения / А.В. Изгарышев, С.А. Равнюшкин, В.А. Ермолаев // Техника и технология пищевых производств. - 2010. - № 4. - С. 85-88.