ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

The analysis of modes of drying in connection with use in technology of products of a special food

Abstract
Are studied structure and properties fermental hydrolisate in the course of drying. The moisture mass fraction in a process current is investigated, dependence of diameter of dry particles hydrolisate dairy fibers from temperature, a mass fraction of solids in a solution and frequencies of rotation spray a disk is defined. It is studied aminoacide structure. Relative distribution of dry particles on linear diameter in cyclonic and tower fractions of samples is noted. Enzymetive hydrolisate dairy fibers, drying, aminoacide structure.
REFERENCES
  1. Алексеева Н.Ю. Современная номенклатура белков молока // Молочная промышленность. - 1983. - №4. - С.27-31.
  2. Васильев Ф.В. К вопросу оптимизации аминокислотного состава поликомпонентных продуктов с использованием методов вычислительной математики / Ф.В. Васильев, И.А Глотова, Л.В. Антипова // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2002. - № 2. - С. 58-61.
  3. Горбатова К.К. Физико-химические и биохимические основы производства молочных продуктов. - М.: ГИОРД, 2003. - 352 с.
  4. Диксон М. Ферменты. В 3-х т. / М. Диксон, Э. Уэбб. Пер. с англ. - М.: Мир, 1982. - Т. 1. - 392 с.
  5. Диксон М. Ферменты. В 3-х т. / М. Диксон, Э. Уэбб. Пер. с англ. - М.: Мир, 1982. - Т. 2. - 515 с.
  6. Диксон М. Ферменты. В 3-х т. / М. Диксон, Э. Уэбб. Пер. с англ. - М.: Мир, 1982. - Т. 3. - 1120 с.
How to quote?
About journal

Contents
Abstract
References