Abstract
In article data on influence of products of processing of hop (emulsion of the СО-extract hop`s and a water extract of the granulated hop), on growth, reproduction and biotechnological properties of baking yeast Saccharomyces cerevisiae are resulted.Keywords
Products of processing of hop, baking yeast Saccharomyces cerevisiae, biotechnological propertiesREFERENCES
- Козьмина Н.П. Биохимия хлебопечения [Текст] - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 278 с.
- Нетрусов, А.И. Практикум по микробиологии [Текст] /А.И. Нетрусов, М.А. Егорова, Л.М. Захарчук и др. - М.: Издательский центр «Академия», 2005. - 608 с.
- Кунце В. Технология солода и пива: пер. с нем. [Текст] - СПб.: Профессия, 2003. - 912 с.: ил.
- Пучкова, Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. 4-е изд., перераб. и доп. [Текст] - СПб.: ГИОРД, 2004. - 264 с.
- Бакушинская О.А. Контроль производства хлебопекарных дрожжей [Текст] / О.А. Бакушинская, Л.Д. Белова, В.И. Буканова, М.Ф. Лозенко, Н.М. Семихатова. - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 167 с.