ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Influence of products of processing of hop on biotechnological properties baking yeast

Abstract
In article data on influence of products of processing of hop (emulsion of the СО-extract hop`s and a water extract of the granulated hop), on growth, reproduction and biotechnological properties of baking yeast Saccharomyces cerevisiae are resulted.
Keywords
Products of processing of hop, baking yeast Saccharomyces cerevisiae, biotechnological properties
REFERENCES
  1. Козьмина Н.П. Биохимия хлебопечения [Текст] - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 278 с.
  2. Нетрусов, А.И. Практикум по микробиологии [Текст] /А.И. Нетрусов, М.А. Егорова, Л.М. Захарчук и др. - М.: Издательский центр «Академия», 2005. - 608 с.
  3. Кунце В. Технология солода и пива: пер. с нем. [Текст] - СПб.: Профессия, 2003. - 912 с.: ил.
  4. Пучкова, Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. 4-е изд., перераб. и доп. [Текст] - СПб.: ГИОРД, 2004. - 264 с.
  5. Бакушинская О.А. Контроль производства хлебопекарных дрожжей [Текст] / О.А. Бакушинская, Л.Д. Белова, В.И. Буканова, М.Ф. Лозенко, Н.М. Семихатова. - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 167 с.
How to quote?
About journal