ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Grounds for period storage tinned food pickled mushrooms

Abstract
Grounds optimum term and period storage tinned food pickled mushrooms from consideration change them chemical compound, microbiology indicator and toksiсоlogy safety
Keywords
tinned food, pickled mushrooms, preserve, microbiology change, toksikal element
REFERENCES
  1. СанПиН 2.3.2.1078. Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов. - М.: ИНФРА-М, 2002. - С. 64-75.
  2. Кирбаба В.И. Потери при мариновании грибов / В.И.Кирбаба // Товароведение: Межвед. республ. н-т сборник. - Киев. - 1967. - № 2. - С. 24-28.
  3. Мазохина-Поршнякова Н.Н. Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям / Н.Н. Мазохина-Поршнякова. - М.: Пищепромиздат, 1977. - 471 с.
  4. Цапалова И.Э. Экспертиза грибов / И.Э. Цапалова, В.И. Бакайтис, Н.П. Кутафьева, В.М. Позняковский. - Новосибирск: Сибирское университетское издательство, 2002. - 254 с.
How to quote?
About journal