ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

The possibility comparison method of «the acceleratated ageing» for forecasting working lives nonalcohol balms

Abstract
In the given work the opportunity of application of a method of the accelerated ageing under influence of the raised temperatures for forecasting working lives of again created multicomponent soft drinks - balms which basis are extracts of food and aromatic plants of Altai is shown.
Keywords
The balms, acceleratated ageing, the tannins, the flavonoids, the organic acid, sensors
REFERENCES
  1. Валентас К. Пищевая инженерия: Справочник: пер. с англ. / Валентас К., Ротштейн Э., Сингх Р.П. - СПб: Профессия, 2004. - 386 с.
  2. Дантас Кабрал А.К. Общие характеристики срока хранения пищевых продуктов: пер. с португальского / Дантас Кабрал А.К., Коста Фернандис М.Э. - М.: ВП, И-16261, 1984. - 189 с.
  3. Эммануэль Н.М. Курс химической кинетики / Н.М. Эммануэль, Д. Кнорре . - М: Химия, 1975. - 592 с.
  4. Базарнова Ю.Г. Применение кинетического моделирования для прогнозирования сроков годности коровьего масла // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2005. - № 8. - С. 19-23.
How to quote?
About journal