ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Influence the protein isolate from sunflower shrot on amino acids structure of bread

Abstract
The data about amino acids structure of protein isolate from sunflower shrot is presented. Influence of various dosages the protein isolate from sunflower shrot on amino acids structure of bread of wheaten and rye grades is investigated.
Keywords
Bread, the protein isolate, amino acids
REFERENCES
  1. Рогов, И.А. Химия пищи [Текст] : Учебник для студ. вузов. / И.А. Рогов, Л.В. Антипова, Н.И Дунченко. - М.: КолосС, 2007. - 853 с.
  2. Лищенко В.Ф. Мировая продовольственная проблема: белковые ресурсы (1960-2005 гг.) [Текст]. - М.: Делипринт, 2006. - 272 с.
  3. Пучкова, Л.И. Технология хлеба [Текст] / Л.И. Пучкова, Р.Д. Поландова, И.В. Матвеева. - СПб.: ГИОРД, 2005. - 559 с.: ил. (Технология хлеба, кондитерских и макаронных изделий: Уч. для вузов: В 3 ч.; Ч. III).
  4. Исследовано в России ИКАР - Институт Конъюнктуры Аграрного Рынка: [Электронный ресурс]. - Режим доступа: http://www.ikar.ru.
How to quote?
About journal