ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Processed cheese products «Rada» and «Floris»

Abstract
Know-how processed cheese products are described «Rada» and «Floris». Requirements are led to products. It is studied aminoacid and fattyacid structure of cheeses.
Keywords
«Rada», « Floris », stabilization mixes, sensoric parameters, microbiological parameters, aminoacid structure, and fattyacid structure
REFERENCES
  1. Дунченко Н.И. Структурированные молочные / Н.И. Дунченко. Москва:Барнаул, 2002. - 164 с.
  2. Дунченко Н.И. Разработка технологии плавленых сыров с использованием пищевых волокон / Н.И. Дунченко, Е.Н. Леонова, Э.С. Токаев, В.А. Ласточкина // АПК в системе продовольственной безопасности: Тез. докладов МНТК. - Екатеринбург, 1998. - Ч. 3. - С. 46.
  3. Уманский М.С. Селективных липолиз в биотехнологии сыра / М.С. Уманский. Барнаул, 2000. - 245 с.
How to quote?
About journal