Abstract
In this thesis the basic rheological characteristics of the combined products mixtures based on dry milk are resulted. The shift characteristics, the factors of external and internal friction, the density of the mixture and their changes during storage are researched experimentally.Keywords
Dry combined mixtures, physicomechanical properties, substitutes of whole milkREFERENCES
- Бакин И.А. Смешивание компонентов регенерированного молока// Молочная промышленность. - 2006. - № 12. - С. 58-60.
- 2 .Каталымов А.В., Любартович В.А. Дозирование сыпучих и вязких материалов. - Л.: Химия, 1990. - 232с.
- Бакин И.А. Исследование физико-механических характеристик сухих молочных смесей / И.А. Бакин, А.В. Шилов // Продукты питания и рациональное использование сырьевых ресурсов (выпуск 12): Сб. науч. работ. - Кемерово, 2007. - С. 12-14.
- Зимон А.Д. Адгезия пищевых масс / А.Д. Зимон. - М.: Агропромиздат, 1985. - 272 с.