ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Superfluous weight of a body as a social and medical problem: value of the food factor in its decision

Abstract
The problem of superfluous weight of a body and adiposity, in particular its social and medical aspects is considered. The program of correction of weight of a body is developed, efficiency and which quality are confirmed by clinical tests and certification of production within the limits of requirements of the international standards.
Keywords
Superfluous weight of a body, adiposity, the correction program, efficiency
REFERENCES
  1. Челнакова, Н.Г. Пищевые продукты для коррекции массы тела: новые технологии, оценка качества и эффективности: монография / Н.Г. Челнакова, Е.О. Ермолаева; Кемерово: - М.: Изд. объединение «Российские университеты»: Кузбасвузиздат - АСТШ, 2006. - 214 с.
  2. Дэниел Г. Бессесен. Избыточные вес и ожирение. Профилактика, диагностика и лечение / Дэниел Г. Бессесен, Роберт Кушнер. - М.: ООО Издательство БИНОМ, 2006. - 240 с.
  3. Гинзбург М.М. Ожирение. Влияние на развитие метаболического синдрома. Профилактика и лечение / М.М. Гинзбург, Н.Н. Крюков. - М.: Медпрактика, - М. 2002. - 128 с.
How to quote?
About journal