ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Аnalysis of structure and properties of a dairy-albuminous concentrate in connection with its use in technology of food capsules

Abstract
Studying of structure and properties of a dairy-albuminous concentrate (DAC) in connection with possibility their use in technology of food capsules. Qualitative characteristics of dairy fibers are investigated, physical and chemical indicators DAC are presented, qualitative and quantitative fractional structure DAC is presented. The way of processing of a DAC in connection with its use in technology of food capsules is chosen.
Keywords
Dairy fibers, fractional structure, processing, food capsules
REFERENCES
  1. Выговский Ю.Н. Желатин-глицериновые «красные» регистрирующие системы с метиленовым голубым / Ю.Н. Выговский, П.А. Дработурин, А.Г. Коноп, С.П. Коноп, А.Н. Малов // Компьютерная оптика. - 1998. - Вып. 18. - 138 с.
  2. Выговский Ю.Н. Управление формированием фазового рельефа в слоях дихромированного желатина / Ю.Н. Выговский, А.Н. Малов, В.С. Фещенко // Компьютерная оптика. - 1997. - Вып. 17. - с. 75.
  3. Измайлова В.Н. Структурообразование в белковых системах / В.Н. Измайлова, П.А. Ребиндер. - М.: Наука, 1974. - 268 с.
  4. Козлов С.Г. Структурирование молочных белковых продуктов / С.Г. Козлов // Молочная промышленность. - 2002. - № 4. - С. 56-57.
  5. Кондратьев В.И. Технология лекарственных форм. Т.1-2 / В.И. Кондратьев. - М.: Медхимия, 1991.
How to quote?
About journal