ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Choice of Rational Parameters of Flour Composite Mixes Preparation

Abstract
The influence of technological parameters on mixing of flour composite mixes by the example of half-finished product for manufacture of sugar cookies has been investigated. The dependence of a mix factor heterogeneity on the process parameters has been obtained by the methods of the regress analysis. Rational values of technological parameters of the centrifugal mixer operation have been revealed.
Keywords
Bulk materials, the mixing, centrifugal mixer
REFERENCES
  1. Могильный, М.П. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) / М.П. Могильный. - М.: ДеЛи Принт, 2006. - 121 с.
  2. Бакин, И.А. Теоретические и практические аспекты разработки конструкций центробежных смесителей для переработки дисперсных материалов: монография / И.А. Бакин, В.Н. Иванец. - Кемерово: КемТИПП, 2007. - 156 с.
  3. Грачев, Ю.П. Математические методы планирования эксперимента / Ю.П. Грачев, Ю.М. Плаксин. - М.: ДеЛи Принт, 2005. - 296 с.
  4. Каталымов, А.В. Дозирование сыпучих и вязких материалов / А.В. Каталымов, В.А. Любартович. - Л.: Химия, 1990. - 240 с.
  5. ГОСТ Р 51462-99. Продукты молочные сухие. Метод определения насыпной плотности. - Введ. 22.12.99. - М.: Госстандарт России: Изд-во стандартов, 1999.
How to quote?
About journal