Abstract
Useful properties and effects are resulted, rendered probiotikami and powder of inulina and oligofruktozy (BeneoTMSynergy1), which behave to the food fibres with prebioticheskimi properties, and their role in creation of products of the functional setting. The necessity of application of food additions, containing information pro- and prebiotiki is shown, in the production of vafel'.Keywords
Probiotiki, prebiotiki, oligofruktoza, inulin, food fibres of BeneoTMSynergy1, filling, waffles, properties of consumersREFERENCES
- Храмцов А.Г., Харитонов В.Д., Евдокимов И.А. Лактулоза и функциональное питание // Молочная промышленность. - 2002. - № 5. - С. 41-42.
- Ким В. В., Харитонов Д.В., Щербакова Э.Г. Зарубежный опыт использования пребиотиков // Молочная промышленность. - 2001. - № 2. - С. 31-32.
- Реометрия пищевого сырья и продуктов: Справочник / Под ред. Ю.А. Мачихина. - М.: Агропромиздат. - 1990. - 271 с.