Abstract
Prospects of development of a baking production and the Russian market of bakery products, including functional purpose products are considered. The material to a substantiation of working out and a quality estimation in the bakery and flour confectionery products enriched by irreplaceable food substances is presented.Keywords
Bread, bakery and flour confectionery products of a functional purpose, working out, quality estimationREFERENCES
- Спиричев, В.Б. Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами. Наука и технология. / В.Б. Спиричев, Л.Н. Шатнюк, В.М. Позняковский; под общ. ред. В.Б. Спиричева. - 2-е изд., стер. - Новосибирск: Сиб. унив. изд-во, 2005. - 548 с.
- Экспертиза хлеба и хлебобулочных изделий. Качество и безопасность : Учеб.-справ. пособие для вузов / А.С. Романов, Н.И. Давыденко, Л.Н. Шатнюк, И.В. Матвеева, В.М. Позняковский.; под общ. ред. В.М. Позняковского. - 2-е изд. испр. и доп. - Новосибирск: Сиб. унив. изд-во, 2007. - 278 с.