Abstract
At present exists the problem of searching for and use new material for production of the capsules. The Possible alternative of the fabrication of the capsules are hydrolysatum squirrel milk. Presented in the form varied protein concoction, milk squirrels possess beside important function-technological characteristic, which possible also goal-directed to change. In persisting article are brought results of the study quantitative and qualitative composition hydrolysatum protein.Keywords
Milk-protein concoctions, casein, squirrels of the whey, factions, acid hydrolysis, hydrolysatumREFERENCES
- Дивигора, И. В. Исследования в области технологии производства желатиновых капсул: автореф. дис… канд. фарм. наук. - Харьков, 1981
- Гросберг, А.Ю. Статистическая физика макромолекул / А.Ю. Гросберг, А.Р. Хохлов. - М.: Наука, 1989. - С. 237.
- Patent № 1347757. USSR. N.F. Balan, A.I. Erko, V.V. Kalinkin, A.N. Malovеtal, 1985.
- Рatent 311255, UK, IPC А61К9/48Ю, Mixtures of Gelatins and Fibrous Materials for Capsule Shells / Jones B., Lilli Ind., appl. 11.09.87, № 37/21455, publ. 12.04.89.
- Patent 4804542, BRD, anmeld.Gelatinenkapseln mit einem Wassereinsaugenstoff und hydrophilendem Anfueller und ihre Herstellungs verfahren / Shere R. P., 09.04.87, № 36311, publ. 14.02.89, IPK A61K9/64.
- Крашенинин, П.Ф. Сухие концентраты и гидролизаты молочных белков / П.Ф. Крашенинин, Г.Ю. Сажинов, В.И. Круглик // Молочная промышленность. - 1993. - № 3. - С. 4.
- Гаврилов, Г.Б. Исследование и разработка технологий функциональных компонентов и пищевых продуктов на основе переработки молочной сыворотки мембранными методами: дис… д-ра техн. наук. - Кемерово, 2006. - 270 с.
- Храмцов, А.Г. Биомембранная технология молочных продуктов / А.Г. Храмцов // Известия вузов. Пищевая технология. - 1999. - № 2-3. - С. 42-45.