ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Тhe Analysis of the factors influencing on goodmovement of baking yeast enriched by iodine

Abstract
In presented work is carried out the detailed analysis of the factors influencing on goodmovement of enriched products on an example of baking yeast. Specificity of the goods, a circle of the basic competitors are defined, the pricing policy and methods of advancement of the goods in the market are analysed.
Keywords
The analysis, the factor, goodmovement, the enriched product, competitive advantages, advancement methods
REFERENCES
  1. Гаппаров, М.Г. Функциональные продукты питания / М.Г. Гаппаров // Пищевая промышленность, - 2003. - № 3. - С. 6-8.
  2. Обзор рынка диетических хлебобулочных изделий // Хлебопечение России. - 2003. - № 11. - С. 9-12.
  3. Урюпин, Е.А. Современные тенденции повышения потребительского спроса на хлебобулочную продукцию / Е.А.Урюпин // Хлебопечение России. - 2006. - № 4. - 22 с.
How to quote?
About journal