Abstract
In the article are given the results of investigating swelling cedar flour and solubility of the proteins of cedar flour in the dependence on the technological parameters - temperature, the hydro-modulus, the time of the contact of flour with the water, pH of solution.Keywords
Cedar flour, swelling, hydromodulus, solubility, technological propertiesREFERENCES
- Щербаков В.Г., Иваницкий С.Б. Производство белковых продуктов из масличных семян. - М.: Агропромиздат, 1987. - 152 с.
- Иваницкий С.Б. Получение и применение растительных белков из масличных семян // Аг-роНИИТЭИПП, пищевая промышленность, серия 20, вып.1, 1991. - 24 с.
- Пищевая химия / Нечаев А.П., Траубенберг С.Е., Кочеткова А.А., и др.; Под ред. А.П. Нечаева. - СПб.: ГИОРД, 2001. - 592 с.
- Щербаков В.Г., Иваницкий С.Б., Лобанов В.Г. Лабораторный практикум по биохимии и товароведению растительного масличного сырья. - М.:Агропромиздат, 1986. - 88 с.
- Гридина С.Б., Романова Е.А. Исследование технологических свойств соевой обезжиренной муки / С.Б. Гридина, Е.А. Романова // Хранение и переработка сельхозсырья, 2002. - № 3. - С. 61-63.
- Мартынова И.А., Колпакова В.В., СЕвириненко С.М., Рассоха Е.И. / И,А.Мартынова , В.В. Колпакова, С.М. Севириненко, Е.И. Рассоха // Известия вузов. Пищевая технология, 1999. - № 5-6. - С. 22-26.