Abstract
The contain of complicated esters of Sea Buckthorn wort by capillary chromatography before and after fermentation studied. The relation between amount and the contents of Sea Buckthorn flavor of wine materials is determined.Keywords
Sea Buckthorn, Fermentation, complicated Esters, Extraction, Gas ChromatographyREFERENCES
- Кошелев, Ю.А. Облепиха: Монография / Ю.А. Кошелев, Л.Д. Агеева. - Бийск: НИЦ БПГУ им. В.М. Шукшина, 2004. - 320 с.
- Меньшов, В.А. Проблемы рациональной технологии приготовления плодовых вин на основе облепихи / В.А. Меньшов, Л.Н. Шишкина // Виноград и вино России. - 1998. - № 5. - С. 21-24.
- Hirvi, T. The Aroma of the Fruit of Sea Buckthorn, Hippophae rhamnoides, L. / T. Hirvi, E. Honkanen // Z Lebensm Unters Forsch. - 1984. - С. 387 - 388
- <http://www.vinodelie.com/ingred.htm>.
- Родопуло, А.К. Определение состава сивушных масел в коньячном спирте методом газо-жидкостной хроматографии / А.К. Родопуло, И.А. Егоров, А.Ф. Писарницкий // Виноделие и виноградарство СССР. - 1963. - №3. - С. 11-15