ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

COMPARATIVE ANALYSIS OF A NEW MEAT PRODUCT COMPONENT: POULTRY SKIN

Abstract
The article is dedicated to the comparative analysis of poultry skin of industrial and domestic origin. The studies of chemical and elemental compositions have been done in order to optimize the choice of skin for using it as a protein component in the production of new meat products.
Keywords
Рoultry skin, chicken skin, collagen, chemical composition, elemental composition, scanning electron microscopy
REFERENCES
  1. Антипова, Л.В. Использование вторичного коллагенсодержащего сырья мясной промышленности / Л.В. Антипова, И.А. Глотова. - СПб.: ГИОРД, 2006. - 384 с.
  2. Сэмс, Р.А. Переработка мяса птицы / под ред. Алана Р. Сэмса; пер. с англ., под ред. В.В. Гущина. - СПб.: Профессия, 2007. - 432 с.
  3. Растровый электронный микроскоп. Сканирующий электронный микроскоп JSM-6390, JSM-6390 LV, JSM-6390 A, JSM-6390 LA: инструкция. - Токио: Jeol Ltd, 2008.
How to quote?
About journal