ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

The concept of formation of quality of fruit-and-berry production

Abstract
Quality of the goods is one of its basic characteristics, making solving impact on creation of consumer preferences and formation of competitiveness of production, including fruit-and-berry. The major factors defining quality of fruit-and-berry production and allowing quickly enough to define the actual reasons of occurrence of lacks, are presented in the present article.
Keywords
Quality, fruit-and-berry production, factors, the diagramme of Isikavy
REFERENCES
  1. Плотникова, Т.В. Экспертиза свежих плодов и овощей: Учебное пособие / Т.В. Плотникова, В.М. Позняковский, Т.В. Ларина, Л.Г. Елисеева. - Новосибирск: Сиб. унив. изд-во, 2001. - 302 с.
  2. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров: Учебник / Под ред. проф. Л.Г. Елисеевой. - М.: МЦФЭР, 2006. - 800 с.
  3. Гореликова, Г.А. Научное обоснование и практические аспекты разработки и оценки потребительских свойств функциональных безалкогольных напитков: дис. … д-ра техн. наук: 05.18.15 / Гореликова Галина Анатольевна. - Кемерово, 2008. - 380 с.
  4. Технология переработки продукции растениеводства / Н.М. Личко, В.Н. Курдина, Л.Г. Елисеева и др.; Под ред. Н.М. Личко. - М.: Колос, 2006. - 616 с.
How to quote?
About journal