ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

Studying of change of indicators of quality of red palm-oil in the course of storage

Abstract
The important indicators of quality characterising safety and a keeping of oil, are acid and peroxide numbers which are regulated by the working standard documentation. Change of these indicators in the course of storage is studied. Influence of various temperature modes on safety karotinoid, containing in red palm-oil is investigated.
Keywords
Red palm-oil, glitseridy, the saturated and nonsaturated fat acids, karotinoid, tokotherol, acid and peroxide numbers
REFERENCES
  1. Анисимов, А.А. Пальмовое масло и его роль в производстве продуктов питания / А.А. Анисимов, В.Ю. Румянцев // Масложировая промышленность. - 2002. - № 2. - С. 22-24.
  2. Гуляев-Зайцев, С.С. Кристаллизация композиций молочного жира и пальмового олеина / С.С. Гуляев-Зайцев, Е.Ю. Майборода // Масложировая промышленность. - 2004. - № 6. - С. 18-19.
  3. Щербаков, В.Г. Биотехнология и товароведение масличного сырья / В.Г. Щербаков, В.Г. Лобанов. - М.: Издательство «Колос», 2003. - 360 с.
How to quote?
About journal