Abstract
Milch-cow productivity at different stages of lactation in (AC) pedigree reproduction farm «Leninskiy Put'» located in the Kemerovo region has been investigated. The possibility as well as the necessity to continue the works in the field of cattle selection has been shown.Keywords
Milk productivity, milk yield, milk fat, milk protein, lactation, cattle selectionREFERENCES
- 1. Юрова, Е.А. Методы контроля молока-сырья по показателям качества и безопасности: принципы и подходы / Е.А. Юрова // Молочная промышленность. - 2010. - № 2. - С. 5-8.
- 2. Ганина, В.И. Микробиологический контроль сырого молока / В.И. Ганина // Молочная промышленность. - 2010. - № 2. - С. 12-13.
- 3. Диланян, З.Х. Молочное дело / З.Х. Диланян. - М.: Колос, 1979. - 368 с.
- 4. Липатов, Н.Н. Экология молока и молочных продуктов: Обзорная информация / Н.Н. Липатов. - М.: АгроНИИТЭИММП, 1991. - 69 с.
- 5. Майоров, А.А. Сезонные изменения молока в производстве сыров с высокой температурой второго нагревания / А.А. Майоров, А.М. Уманский // Сыроделие и маслоделие. - 2001. - № 4. - С. 17-18.