ISSN 2074-9414 (Print),
ISSN 2313-1748 (Online)

THE DEVELOPMENT OF HEALTHY FOODS BASED ON CAVIAR

Abstract
The article presents the results of researches on the development and implementation of the production technology of emulsion-based products based on caviar raw materials for effective use of caviar to produce functional foods fortified with selenium and iodine.
Keywords
Functional food, caviar raw material, selenium, iodine
REFERENCES
  1. Пилат, Т.П. Биологически активные добавки к пище (теория, производство, применение) / Т.П. Пилат, А.А. Иванов. - М.: Аввалон, 2002. - 710 с.
  2. Шаззо, Р.И. Функциональные продукты питания / Р.И. Шаззо, Г.И. Касьянов. - М.: Колос, 2000. - 248 с.
  3. Тутельян, В.А. Биологически активные добавки в питании человека / В.А. Тутельян, Б.П. Суханов, А.Н. Австриевских, В.М. Позняковский. - Томск: Изд-во НТЛ, 1999. - 296 с.
How to quote?
About journal